BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Meer dan gewoon een film

Bedrijfsfilm: optimaliseer uw online marktpositie

Bedrijfsfilm laten maken door Enterprise Media. Vertel uw verhaal met een bedrijfsfilm van Enterprise Media. Een bedrijfs video versterkt uw imago en onderschrijft de corporate boodschap. Goed uitgedachte bedrijfsfilms spreken uw doelgroep aan en zijn breed inzetbaar als marketingtool op uiteenlopende communicatiekanalen. Denk aan uw bedrijfswebsite, Youtube, tv, beurs stands, intranet en evenementen. Wij als film bedrijf maken o.a. bedrijfsfilmpjes, promotiefilms, instructiefilm, commercials, interactieve video’s en branding video’s.


 • Vergroot uw vindbaarheid
 • Vertel uw boodschap
 • Promoot uw bedrijf, dienst of product
 • Versterk uw concurrentiepositie
 • Verhoog uw conversie

Dé manier om uw klanten een unieke indruk te geven van uw bedrijf

Enterprise Media heeft een unieke en creatieve aanpak die ontstaan is door jarenlange ervaring in filmproductie voor uiteenlopende doelgroepen en projecten. Van bedrijfspresentaties, instructiefilm maken tot en met documentaire maken. Wij maken gebruik van de nieuwste filmtechnieken en monteren met een zeer kritisch oog. Het resultaat spreekt voor zich. De films van Enterprise Media hebben al meer dan 18 miljoen views gegenereerd.

Hoe werkt het?

 • Brainstormen

  Samen met u bespreken wij de doelstellingen van de video en uw bedrijf, om exact te begrijpen wat uw boodschap is. Dit verwoorden wij vervolgens in een script.

 • Filmen

  De filmopnames worden gemaakt. Het script wordt visueel.

 • Montage

  Het magische proces waarbij al het beeldmateriaal en audio tot één komt.

 • Animatie

  Optioneel toepassen van animatie in 2D of 3D

 • Eindprocuct

  Na het eventueel tweaken en fine-tunen presenteren wij u uw video.

Resultaat

Als bedrijf investeert u niet voor niets in een video of animatiefilm, u wilt resultaat. Samen met u boeken wij resultaten doordat wij een strategisch onderzoek uitvoeren als basis voor ons werk. Wij analyseren continue de acties en reacties op uw videofilms en sturen bij waar nodig.

Mensen zijn visueel ingesteld

Ruim 80% van de internetgebruikers prefereert het bekijken van een video boven het lezen van de tekst op een bepaalde pagina. Zelfs zeer betrokken klanten geven aan de tekst op een pagina niet volledig te willen lezen, maar de informatie liever per video in te winnen. Als een deel van uw klanten nog niet volledig overtuigd is van uw product of dienst, is het gebruik van video’s een zeer effectieve manier om met een corporate video die klanten over de streep te trekken. Onze video marketing dienst helpt u om uw video optimaal in te zetten en het maximale rendement uit uw video te halen.

Hoger rendement door video marketing

Wij zijn van mening dat organisaties een hoger rendement kunnen behalen uit hun marketingactiviteiten wanneer zij video marketing toevoegen aan de marketingcommunicatiemix. Video marketing is nu nog relatief klein maar zal de komende tijd aanzienlijk groeien. De vraag is namelijk niet of uw concurrenten video marketing zullen gaan toepassen, maar wanneer.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?