Nieuwe website online!

Het speelveld van online media verbreedt zich in een moordend tempo. Op Twitter kun je tegenwoordig adverteren, Facebook past haar algoritme aan om gebruikers te verlossen van ongewenste bedrijfsreclame en content op websites wordt steeds belangrijker voor de vindbaarheid in de Google zoekresultaten. Het is dus belangrijk om vanuit je doelgroep te denken; welke informatie willen onze websitebezoekers tot zich nemen? En in welke vorm: film, tekst, animatie of juist via twitter, facebook, Youtube of een Blog?

Enterprise Media volgt de trends in videomarketing op de voet en vond het tijd worden voor een update van de website! De afgelopen zes weken zijn we dan ook druk aan het werk; naast het filmen, produceren, animeren, briefen en pitchen werken we tot in de kleine uurtjes aan een totaal nieuw online visitekaartje van Enterprise Media: www.enterprisemedia.tv. Nieuwe navigatie, nieuwe tekst, nieuw beeld en.. nieuwe filmpjes!

Het team stak de koppen bij elkaar; de managing director ging op pad en vroeg onze klanten wat er beter kon. De navigatie moet duidelijker, er moet meer en vernieuwd beeld komen en minder tekst. Onze creative director – verzot op alles wat met een camera te filmen is-  zit sindsdien met jeukende handen achter zijn computer om al zijn creatieve ideeën vorm te geven. Naast hem zit onze communicatiespecialist die erop toeziet dat de teksten kort, bondig en snacksize zijn. Benieuwd naar het eindresultaat? Wij naar jullie mening! Op 1 februari is de vernieuwde site live te bewonderen, laat ons hier, of via Twitter of Facebook weten wat je ervan vindt.

En voor de nieuwsjunks die willen weten waar wij zoal mee bezig zijn; volg ons op Twitter via @EnterpriseMTV of Facebook.com/enterprisemedia.tv 

Recent Posts

Leave a Comment