Bedrijfsfilm kosten

Prijs in plaats van kosten

Bewuste keuze: Prijs in plaats van kosten

Bij Enterprise media hebben wij een bewuste keuze gemaakt. De keuze om te praten over een prijs in plaats van kosten. Online film is in de huidige tijd een waardevolle toevoeging. Het gebeurt dan ook dagelijks dat de vraag omtrent kosten bij ons binnenkomt. Wat gaat een bedrijfsfilm kosten? Wat gaat een Promotiefilm kosten? Wat gaat een animatie kosten? Wat gaat een drone video kosten?

Gezien het feit dat wij zowel een product als dienst leveren die elk project van formaat verschilt maakt een standaard prijs hanteren vrijwel onmogelijk. Deze prijs is afhankelijk van een aantal factoren, deze factoren verschillen per productie.

 • Vergroot uw vindbaarheid
 • Vertel uw boodschap
 • Promoot uw bedrijf, dienst of product
 • Versterk uw concurrentiepositie
 • Verhoog uw conversie

Prijs bepalende factoren

Welke factoren bepalen dan de kosten bedrijfsfilm. Denk hierbij aan voorbereidend werk op draaidagen, de draaidagen zelf, locaties, grootte van cast en crew en nabewerkingen zoals editen, monteren en kosten voor muziekrechten. Al deze factoren zijn bepalend voor het totaalpakket. Bij Enterprise Media kunt u terecht van kleine video opdrachten tot grote producties zoals tv commercials. Wij helpen uw graag!

Hoe werkt het?

 • Brainstormen

  Samen met u bespreken wij de doelstellingen van de video en uw bedrijf, om exact te begrijpen wat uw boodschap is. Dit verwoorden wij vervolgens in een script.

 • Filmen

  De filmopnames worden gemaakt. Het script wordt visueel.

 • Montage

  Het magische proces waarbij al het beeldmateriaal en audio tot één komt.

 • Animatie

  Optioneel toepassen van animatie in 2D of 3D

 • Eindprocuct

  Na het eventueel tweaken en fine-tunen presenteren wij u uw video.

Resultaat

Als bedrijf investeert u niet voor niets in een video of animatiefilm, u wilt resultaat. Samen met u boeken wij resultaten doordat wij een strategisch onderzoek uitvoeren als basis voor ons werk. Wij analyseren continue de acties en reacties op uw videofilms en sturen bij waar nodig.

Een indicatie voor u.

Het produceren van video is maatwerk en leent zich zelden voor een standaardoplossing en dus ook standaard prijzen. Meer weten of wat een bedrijfsfilm kost? In een geheel vrijblijvend gesprek kunnen wij uw wensen vertalen in een concept en prijsspecificatie (offerte)! Laat u door ons verrassen en plan een afspraak in!

Hoger rendement door video marketing

Wij zijn van mening dat organisaties een hoger rendement kunnen behalen uit hun marketingactiviteiten wanneer zij video marketing toevoegen aan de marketingcommunicatiemix. Video marketing is nu nog relatief klein maar zal de komende tijd aanzienlijk groeien. De vraag is namelijk niet of uw concurrenten video marketing zullen gaan toepassen, maar wanneer.

Bent u benieuwd naar de prijs die wij voor u zullen berekenen