OVER ONS

Overview

Enterprise Media is gevestigd in hartje Amsterdam. Wij ontwikkelen bedrijfsfilms, animaties en adviseren bij de (online) verspreiding van de video’s. De motor van Enterprise Media is een creatief en ervaren team met een grote passie voor visuele content en communicatie. Wij hebben jarenlange ervaring in filmproductie en montage voor uiteenlopende en kritische publieksgroepen. Hierdoor weten wij de aandachtspanning van uw doelgroep in elk filmpje vast te houden.

De uniek gemonteerde filmpjes zorgen voor een eindresultaat dat zichzelf verkoopt. Virale verspreiding van uw video’s, maximale conversie en het overtuigen van uw doelgroep zijn de doelstellingen van ons team.

Strategisch

Investeren in een film of animatie doet u omdat u uw doelgroep op een vernieuwende manier wilt aanspreken. U wilt uw boodschap strakker, uitgebreider, simpeler of juist menselijker overbrengen. Enterprise Media onderzoekt uw huidige communicatiestrategie en werkt samen met u naar een eindproduct dat aansluit bij uw corporate boodschap. Vervolgens adviseert Enterprise u over de verspreiding; uw communicatiemix. Voor een eindproduct waar u nog jaren profijt van heeft.

Creatie

Enterprise Media probeert met haar films de afstand tussen u en uw doelgroepen te verkeinen. Uw bedrijfsfilm moet levelen met uw klanten en publiek. Wij kijken naar uw bedrijf en naar de boodschap die u wilt overbrengen. Informatieve en soms relatief saaie boodschappen verfilmt Enterprise tot korte, pakkende films die de aandacht van uw doelgroep vasthoudt.

Advies

Soms heeft een filmpje of animatie een zetje nodig om de weg naar het publiek te vinden. Daarvoor heeft Enterprise Media communicatieprofessionals in huis, gespecialiseerd in social media. Zij gaan met u in gesprek over uw marketingcommunicatiemix en adivseren over de verspreiding van uw filmpje op online kanalen zoals Twitter, LinkedIn en YouTube.

Resultaat

De magie van Enterprise Media is het film- en productieteam. Na jarenlange ervaring zijn zij als geen ander in staat om geschikt filmmateriaal kritisch te selecteren. Zo blijft alleen de kern van uw boodschap over en blijft de kijker geboeid. Het resultaat: een groot aantal views, shares en conversies. Met daarnaast advies over de verspreiding van uw filmpjes en crossmediale ondersteuning, bent u ook in de toekomst beter in staat om optimaal rendement uit uw communicatie inspanningen te halen.

Tevreden klanten en referenten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?