Services

Ontdek wat Enterprise Media voor u kan betekenen

Kies voor de services van

Enterprise Media

Enterprise Media ontwikkelt bedrijfsfilms, commercials en animatiefilms. Ook adviseren wij op het gebied van videomarketing en social media. De mediabranche heeft de laatste paar jaar een omslag doorgemaakt. Voorheen bepaalden zij wat de consument te zien kreeg, nu heeft de consument de macht. Uw doelgroep bepaalt zelf welke informatie zij tot zich neemt en al dan niet verspreidt. Onze films zijn breed inzetbaar als marketingtool en kunnen worden verspreid via alle wenselijke interne en externe communicatiekanalen. Enterprise Media adviseert over de verspreiding van de video’s via online social media als Youtube, Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook.

Bedrijfsfilm

Wilt u bedrijfsfilm laten maken?

Animatie

Wilt u animatie laten maken?

Drone

Vlieg met ons mee.

Video Marketing

Wilt u gebruik maken van video marketing?

Waarom enterprise media

Passie

Enterprise Media haalt voldoening uit het afleveren van de mooiste en meest doeltreffende eindproducten. Wij gaan voor inspirerend en pakkend materiaal dat de aandacht van uw doelgroep van begin tot eind vasthoudt.

Ervaring

Enterprise Media bestaat uit een team van creatieve talenten die experts zijn op het gebied van filmproductie en marketing, met meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke markt.

Nieuwste technieken

Enterprise Media maakt films en animaties volgens de nieuwste videotechnieken en wij zijn op de hoogte van de laatste online marketing trends. Wij gaan voor het maximale bereik en het aantal views van uw  video’s.

Professionals

Enterprise Media heeft de expertise in huis voor elk onderdeel van uw videoproductie: copywriters, regisseurs, camera en geluidsmensen. Ervaren communicatieadviseurs helpen bij de vertaling van uw corporate boodschap en de verspreiding van uw online video’s. Zo waarborgt Enterprise Media een complete service; van videoproductie tot online marketing.

Creatief

Enterprise Media zorgt er met haar creatieve productieteam voor dat we uw doelgroep fascineren met een opvallende film of animatie die vanaf de eerste seconde intrigeert.

Service

Enterprise Media gelooft dat samenwerking tot het beste resultaat leidt. Daarom luisteren wij graag naar uw input tijdens het proces van de videoproductie. Hier houdt het niet op, informeer ook over onze complete service voor uw professionele video’s.

 • “Professionaliteit: dit heb ik als zeer prettig ervaren, to the point en goed voorbereid. Het meedenken in alle stadia, creatieve oplossingen en samenwerking met mijn Filipijnse en Nederlandse team is erg gewaardeerd. Passie: jullie passie is ongekend en aanstekelijk. 17 uur in het vliegtuig om een uur na aankomst een promo te schieten in onze nachtclub en binnen 24 uur editen en online. Lange dagen in de tropische hitte, niets was teveel. Ik zie uit naar het vervolg op onze samenwerking!”

  Matts Caspers | Neverland Manila
  Matts Caspers | Neverland Manila CEO | Founder
 • "De passie, volledige overgave, creativiteit, enthousiasme en het daadwerkelijke eindproduct hebben ons doen besluiten alleen nog maar met Enterprise Media te werken voor dergelijke opdrachten. Mede door de trailer van Enterprise Media is ons fashion label in de US terecht gekomen en hebben wij custom kleding mogen maken voor Beyonce, Jay Z en Blue Ivy."

  Stephen Becker | NEWAMS
  Stephen Becker | NEWAMS Owner | Designer
 • "Festivents is een specialist in live communicatie. Enterprise Media weet als geen ander onze boodschap vast te leggen, samen te vatten en over te brengen. Soms in maar 90 seconden treffend beeld. Vol in de roos. De emotie en het gevoel pakkend tot aan de kern. Enterprise Media werkt met een team van professionals die tot de top behoren binnen hun vakgebied. Voor Festivents een vereiste om het onderscheid te kunnen maken."
  Frank Fraterman | Festivents
  Frank Fraterman | Festivents Founder | CEO
 • "Enterprise Media is steeds zeer flexibel geweest en kwam altijd tegemoet aan onze verwachtingen en verlangens met haar eigen creatieve inbreng. Het gevolg daarvan is dat onze bedrijfsfilm volledig voldoet aan onze wensen. Een aantal jaren geleden had ik wel het vermoeden maar nu is voor mij, dankzij Enterprise Media, het bewijs geleverd: je zakencijfer vaart er wel bij als je op een juiste manier van het internet gebruik maakt." "We zijn een zeer tevreden klant!"

  Daan Kortland | Weerbaarheids Academie The Colosseum
  Daan Kortland | Weerbaarheids Academie The Colosseum Owner
 • “Door de samenwerking met Enterprise Media zijn onvergetelijk optredens op Woodstock exact vastgelegd via beeld. De sfeer is daardoor veel transparanter geworden en zijn er geen woorden meer nodig....”

  Michel Verhoeven | Woodstock69
  Michel Verhoeven | Woodstock69 Owner

Tevreden klanten en referenten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?