Services

Ontdek wat Enterprise Media voor u kan betekenen

Kies voor de services van

Enterprise Media

Enterprise Media creëert brandmovies, commercials, dronefilms en vele andere type media content. Ook adviseren wij op het gebied van videomarketing en social media. De mediabranche heeft de laatste paar jaar een omslag doorgemaakt. Voorheen bepaalden zij wat de consument te zien kreeg, nu heeft de consument de controle. Uw doelgroep bepaalt zelf welke informatie zij tot zich neemt en verspreidt. Onze films zijn breed inzetbaar als marketingtool en kunnen worden verspreid via alle wenselijke interne en externe communicatiekanalen. Enterprise Media adviseert over de verspreiding van de video’s via online social media als Youtube, Instagram en Facebook.

Bedrijfsfilm

Wilt u bedrijfsfilm laten maken?

Animatie

Wilt u animatie laten maken?

Drone

Vlieg met ons mee.

Video Marketing

Wilt u gebruik maken van video marketing?

Waarom enterprise media

Passie

Enterprise Media haalt voldoening uit het afleveren van hoogwaardige en meest doeltreffende eindproducten. Wij gaan voor inspirerend en pakkend materiaal dat de aandacht van uw doelgroep van begin tot eind vasthoudt.

Ervaring

Enterprise Media bestaat uit een team van creatieve professionals die experts zijn op het gebied van filmproductie, met meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke markt.

Nieuwste technieken

Enterprise Media maakt films en animaties volgens de nieuwste videotechnieken en film apparatuur én wij zijn op de hoogte van de laatste online marketing trends. Wij gaan voor het maximale bereik en het aantal views van uw video’s.

Professionals

Enterprise Media heeft de expertise in huis voor elk onderdeel van uw videoproductie: scriptwriters, producers, regisseurs, directors of photography, gaffers, boom operators, editors, animators en color graders. Ervaren communicatie- adviseurs helpen bij de vertaling van uw corporate boodschap en de verspreiding van uw online video’s. Zo waarborgt Enterprise Media een complete service; van videoproductie tot online marketing.

Creatief

Enterprise Media zorgt er met haar creatieve productieteam voor dat we uw doelgroep fascineren met een opvallende film of animatie die vanaf de eerste seconde intrigeert.

Service

Enterprise Media gelooft dat samenwerking tot het beste resultaat leidt. Daarom luisteren wij graag naar uw input tijdens het proces van de videoproductie. Hier houdt het niet op, informeer ook over onze complete service voor uw professionele video’s.

Tevreden klanten en referenten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?