De kracht van drone footage

Enterprise Media is een full service filmbedrijf en produceert tevens drone video footage voor al uw films en video producties. Een drone film laten maken door ons kan uw film een extra dimensie geven omdat de beelden vanuit een ander perspectief worden geschoten. In ons team zitten ervaren piloten en operators die tot het uiterste gaan om met deze luchtopnames uw wensen te realiseren. Indien gewenst verzorgen wij ook de montage en nabewerking.

 • Vertel het verhaal vanuit een extra perspectief; lucht perspectief
 • Maak een combinatie tussen grond en lucht beelden
 • Geef een extra wow-factor mee aan de film
 • Profiteer van opnames in 4K

Het A-team voor luchtbeelden

U wilt een drone film laten maken. Daar komt tegenwoordig heel wat bij kijken, in de lucht is er nauwelijks ruimte voor discussie. Het draait om samenwerking, anticipatie en communicatie zonder dat er woorden nodig zijn tussen de piloot en de camera operator. Ons team is door jarenlange vliegervaring perfect op elkaar ingespeeld en gedreven door passie om zo de beste kwaliteit van luchtopnames af te leveren.

Hoe werkt het?

 • Concept

  In de conceptfase bepalen wij samen met u wat u met de drone-beelden wilt vertellen en op welke manier wij de boodschap het beste voor u kunnen overbrengen.

 • Drone footage

  Het ervaren drone footage team bestaat uit een vlieger en een cameraman. De piloot bestuurt het vliegtuig en de cameraman bestuurt de camera onder de drone.

 • Grondbeelden en animatie

  Drone footage in combinatie met grond beelden en animatie maakt uw verhaal compleet.

 • Montage

  Al het opgenomen beeldmateriaal wordt gemonteerd tot een eindproduct. Dit kan een combinatie zijn van drone footage, grondbeelden, animatie en audio engineering

 • Video Marketing

  Met ons videomarketing-concept wordt uw video onder de aandacht gebracht bij een vooraf bepaalde of getargette doelgroep. Hiermee vergroot u het bereik van uw boodschap en het aantal video-views.

Resultaat

Als bedrijf investeert u niet voor niets in een video of animatie video, u wilt resultaat. Samen met u boeken wij resultaten doordat wij een strategisch onderzoek uitvoeren als basis voor ons werk. Wij analyseren continue de acties en reacties op uw videofilms en sturen bij waar nodig.

Waarom een drone film laten maken?

Steeds meer organisaties willen luchtopnames laten maken. Drone beelden hebben een belangrijke rol in video’s omdat de beelden overzicht bieden. Naast ons camera personeel, editors, animators en video marketing team hebben wij drone-specialisten in huis om dit totaalpakket aan te bieden. 

Luchtfootage in hoge 4K kwaliteit

Wij vliegen met een heuse film drone namelijk de DJI Inspire1 met de laatste nieuwe updates. De Zenmuse X5 camera die onder de drone hangt maakt het mogelijk om haarscherpe beelden te schieten in 4K resolutie (4096 x 2160).

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?