Video Marketing

Video wordt beter begrepen

Haal maximaal resultaat en rendement uit uw video

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarom is video marketing de ultieme online marketing tool. Met de inzet van (online) video presenteert u uw bedrijf in een video van enkele minuten. Wanneer filmpjes worden geüpload naar YouTube, Vimeo of andere videosites, levert dat voor u aanzienlijk meer zoekverkeer op. Ook wordt er op deze manier vaak aan viral marketing gedaan. Door een video online viral te laten gaan wordt er veel aandacht besteed aan een bepaalde kwestie, product of dienst. Door zoeklabels aan video te hangen vergroot u de vindbaarheid van uw bedrijf via Google.

 • Mensen klikken met twee redenen op video’s: om informatie te verzamelen en om geëntertaind te worden.
 • Video vergroot met 53 keer de kans om bovenaan bij Google te komen.
 • Social media gebruikers delen uw video’s.
 • Video verhoogt de aankoopbeslissing.
 • Haal het maximale uit uw website.
 • 1 minuut video is gelijk aan 1.8 miljoen woorden.

Dé manier om uw conversie te verhogen?

Video verhoogt de verkoopkans met 74% wanneer u op deze manier uw boodschap overdraagt. Hierdoor kan video marketing uitstekend worden toegepast wanneer u een complexe boodschap wilt overdragen. Video content marketing maakt op basis van dergelijke statistieken een groot verschil.

Hoe werkt het?

 • Strategie

  Samen met u bepalen wij de online marketing strategie

 • Doelgroep

  De doelgroep is bekend en wij gaan op zoek hoe wij uw doelgroep het beste kunnen bereiken.

 • Optimaliseer uw video's

  Om gevonden te kunnen worden is het essentieel om de video’s te optimaliseren voor de zoekmachines. Denk aan: een duidelijke bestandsnaam, title tags en beschrijving.

 • Social media

  Samen met u bepalen wij via welke kanalen wij uw video’s gaan inzetten. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest?

 • Meetresultaten

  Het is van belang om te zien wat de resultaten zijn van uw video marketing strategie. Youtube Analytics is een van de vele tools die wij gebruiken.

DÉ investering van 2016.

Maar liefst 76% van de marketeers is van plan het komende jaar te gaan investeren in video marketing. Hiermee behoort deze marketing variant tot één van de meest populaire investeringen van 2016. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk te beginnen met video marketing en een goede strategie uit te rollen. Hoe langer u hiermee wacht, des te groter de kans dat u achterstand oploopt op uw concurrentie op het gebied van video marketing.

Conclusie

Wij hopen dat deze feiten voor u een reden zijn om aan de slag te gaan met video marketing. Wij zijn namelijk van mening dat organisaties een hoger rendement kunnen behalen uit hun marketingactiviteiten wanneer zij video marketing toevoegen aan de marketingcommunicatiemix. Video marketing is nu nog relatief klein maar zal de komende tijd aanzienlijk groeien. De vraag is namelijk niet of uw concurrenten video marketing zullen gaan toepassen, maar wanneer…

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?